Vores vision

Vi sælger bæredygtig mad dyrket på mikro- landbrug ikke langt fra byerne(3-10 km). Dette sker i et forsøg på at mindske transporten af råvarerne, og således reducere madens miljøpåvirkning.

Vores produkter er “beyond organic”, da økologiske certificeringer ikke tager hensyn til naturen.

Vores grøntsager er ultra-friske, og vi leverer 2-6 timer efter høsten hjemme hos dig

Vi importerer aldrig grønt og frugt som er til rådighed i Danmark, men vi samarbejder med italienske permakulturbedrifter for at dyrke mad, der leveres hurtigt til dit hjem. Vi høster kun det, du bestiller for at undgå madspild.

Fællesskabstøttet landbrug – CSA

Vi tilbyder CSA-aktier (Consumer-Supported Agriculture). Du kan købe dine grøntsager  dagligt hos os, men du kan også købe en CSA-aktie, svarende til en “andel” af vores produktion. Ved køb af en “andel” forudbetaler du 3,6 eller 12 måneder, og vi leverer ugentligt, når sæsonen starter, til henholdsvis 10%, 20% og 50% rabat.

Ved køb af en andel støtter du vores arbejde, og gør det således muligt for os at levere varer til økologiske og mere miljørigtige standarder, men konventionelle priser.

Vi udanner og inspirerer

Vi ønsker, at vores kunder, venner og besøgende skal være en integreret del af vores landbrug. Vores landbrug skal være et sted hvor vi kan øge bevidstheden om bæredygtig mad af høj kvalitet, og samtidig et sted hvor du som forbruger kan komme væk fra byen og store supermarkedskæder.

Vi bestræber os på at vores gårde skal være behagelige steder for lokalsamfundet. Vi kommer til at køre gårdmiddage og åbner for selvpluk. Vi vil afholde sjove lærerige dage for børnehaver og skoler samt mange andre initiativer, for at gøre vores gårde til en integreret del af vores lokalsamfund.

Vi kæmper for naturen

Vores mål er at passe på jorden. Monokultur og landbrug i masse-skala forstyrrer naturens naturlige levevis. Vi tror i stedet på permakultur og bruger “no-dig” principper. Således sikrer vi en mindre stresset jord. Vi bestræber os på at lade naturen regenerere sig selv og forsøger på bedste vis at “samarbejde” med bio-organismerne i jorden.
Med vores principper bliver jorden langsomt beriget med næringsstoffer og indeholder derfor ~ 150 tons mere vand pr. hektar end traditionelt landbrug. Jorden bliver mere modstandsdygtig overfor tørke, og kræver mindre vand.

Naturen producerer fantastisk mad – Derfor passer vi på den i vores arbejde! 

Vi ser vores gårde som en del af en større organisme.

Blomster (som vi sælger) gør miljøet behageligt for kunder, men også for insekterne. Fuglereder, “naboplanter” og andre små tiltag afbalancerer vores miljø og hjælper os med at bekæmpe naturlige skadedyr.

Mindre CO2 udledning fra transport

Vores små landbrug giver os mulighed for at være tættere på vores kunder. For os er lokal produktion altafgørende og vi kæmper derfor for, at vi i fremtiden kan have massevis af disse små lokale gårde.
For at mindske vores CO2-udledning yderligere vil vi levere vores råvarer med elektriske køretøjer og vi opfordrer samtidig vores kunder til at gøre brug af vores centraliserede indsamlingssteder.

Vi ønsker ikke at udelukke vores kunder fra importeret mad, da det vil begrænse udvalget af råvarer unødigt. Import af mad har naturligvis en større påvirkning på miljøet, hvorfor vi har besluttet kun at samarbejde med bæredygtige gårde som lever 100% op til vores standarder.  Vi bestræber os endda på, på sigt, at drive vores egen produktion i Sydeuropa for at sikre, at vores værdier, principper og idealer opretholdes. 

Vi forventer at lancere et initiativ, hvor du kan se nøjagtigt, hvor højt co2 dine varer har på miljøet, og hvor meget mindre CO2-påvirkningen vil være,  sammenlignet med andre kommercielle alternativer.

Vide mere

Kom i kontakt med dig for de seneste opdateringer & for mere information

Close Bitnami banner
Bitnami