Økologisk, fritgående & græs fed

100% ØKO / FRITGÆENDE / GMO - FRI

KYLLING OG ÆG

Vi er en lokal gård, der leverer kvalitetsføde til en lille gruppe nærliggende kunder for at øge kvaliteten af ​​mad til lave priser og samtidig øge bevidstheden om vores dyrs velvære.

Vi har et lille antal kyllinger integreret i vores regenerative landbrug for at undgå den ubalance, der skabes af masseskala fjerkræ

Vores værdier

Vi mener, at små landbrug, der producerer i nærheden af deres kunder giver en enestående mulighed for at forbedre dyrevelfærden, fordi kunderne kender dyrets livskvalitet. Denne indsats, når skaleret kan dræbe store produktion, der mangler etiske værdier ved at sælge billige og samtidig skjule deres praksis bag uvidenhed skabt af supermarkedet selv.

Hvordan vi tager os af vores dyr

Kyllinger er afgørende for regenerativt landbrug

Den mad, vi spiser, er sammensat af næringsstoffer udvundet af naturen. Landbruget gør det hurtigt, men vi er så privilegerede at leve i en planet, hvor naturen naturligt regenererer sig selv. Vi hjælper naturen i løbet af denne proces til at overkompense for de naturlige konsekvenser af vores landbrug.

Vores gårds vigtigste mål er at producere jord af høj kvalitet, der er fuld af græs, økologisk mater og orme. Det holder mere vand, selv under tørke, og dens frugtbarhed er afgørende for dyrkning af lækre grøntsager.

Og Det skaber gode betingelser for kyllinger, der kan få adgang til mere frisk græs, orme, insekter og andre vigtige næringsstoffer. Vi roterer dem ofte på tværs af forskellige felter for at maksimere dette kvalitetsinput.

Og Kyllinger giver os meget mere tilbage: jord naturligt bliver mere frugtbar at dyrke lækre grøntsager og kyllinger også hjælpe os med at kontrollere insekter og skadedyr, der opstår oftere, når naturen er ude af balance.

 

FØLG OS PÅ INSTAGRAM

@naboerne_com