Økologisk Microgreens

100% ØKO / SUSTAINABLE / GMO - FRI

SUNDERE MIKROGRØNDER

Vi er en lokal gård, der leverer kvalitetsfødevarer til en eksklusiv gruppe nærliggende kunder for at øge madkvaliteten til lave priser

Vores mikrogrøntsager dyrkes ikke med aquaponics eller inde i containere, der drives af kunstige lys, da vi fremmer den smag, som kun naturen kan give.

Vores værdier

Vi mener, at fremtidens fødevareproduktion afhænger af flere små lokale gårde. Produktionen skal finde sted tæt på kunderne og skal erstatte monokulturen med et mere regenerativt landbrug.

Alle de grøntsager, vi dyrker, behandles blidt og ordentligt. Når du handler hos os, vil du opleve en kvalitet, der ikke er tilgængelig i dit lokale supermarked.

Hvordan er vores mikrogrøntsager forskellige

Microgreens kan være bæredygtigt og regenerativt landbrug

MDe fleste ingredienser, der er nødvendige for plantelivet, er naturligt tilgængelige på vores gård, så vi producerer med mindre omkostninger og mere naturligt. Vores vand kommer fra en brønd i stedet for ledningsvand, og fotosyntese kommer fra solen med lysets hastighed.

Vi eliminerer stadig virkningen af ​​transport, da vores gård ligger lige ved siden af ​​vores kunder og tæt på byen.

Vores fotosyntese kommer direkte fra solen, når naturen lader os, så vi er mere naturlige, og vi eliminerer energiforbruget.

Og mere sol, sund jord og lokalt kildevand dyrker bedre afgrøder til lavere omkostninger. Mere naturligt landbrug skaber mindre svampeproblemer, som er en høj risiko i bydyrkning og masseproduktion af mad.

Vi er nul affald, da skrot fra vores produktion (brugt jord, udklip osv.) Er en del af et cirkulært, biodynamisk system, der fodrer vores kyllinger, hjælper os med at opbygge mere kompost og regenerere jord.

FØLG OS PÅ INSTAGRAM

@naboerne_com